Blog

Container transport Gemeente Hellendoorn

container huren holten

Wij zijn sinds 2 jaar weer begonnen met container transport na een periode van 12 jaar uit de running te zijn geweest. Ons bedrijf wat in 2005 uit 5 vrachtwagens en ruim 800 containers bestond, is toen verkocht aan Dusseldorp Milieu. Dit hebben wij eigenlijk per toeval weer opgepakt, doordat ik een oude DAF vrachtwagen kon kopen waar ik vroeger zelf mee ben begonnen bij mijn pa in het bedrijf. Deze DAF heb ik gekocht met de intentie om de particulier op de Vrijdag en Zaterdag te kunnen helpen met leveringen.

Eerder huurden wij de vrachtwagens altijd in, maar op vrijdag een bestelling leveren, dat lukte dan nooit. De DAF was werkelijk nog geen 2 dagen in het bezit en de eerste (oude) klanten belden ons al, met de vraag:

“Wat mooi dat je die oude vrachtwagen achter de kant hebt weg getrokken, kun je voor ons de bakken weer doen ???” Nou.. daar waren wij totaal niet op ingericht, de klant uitgelegd dat we de DAF hebben aangeschaft, en dat deze puur voor de zand & grind leveringen ingezet zou worden. Toen kwam de vraag.. “Maar je kunt die bak toch op de auto hebben…??” Ja dat klopt. Nou kom dan maar praten waren de woorden.. Van het een komt het ander en we hebben de Milieuzorg nieuw leven ingeblazen. 2 Jaar verder hebben we meer dan 50 containers in de regio staan.

Wij hebben ondertussen meerdere vaste klanten en ook doen wij veel particulier werk. Wat vertellen de klanten over ons. Enkele voorbeelden zijn, Snelle en goede service, en goede prijs kwaliteit. Met zulke uitspraken worden wij uiteraard heel blij. En streven er naar om dit hoog te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *