Blog

De Nijhoffer (Megabouw big-bag van 6 m3 inhoud)

Wat mijn klanten vertellen over de Nijhoffer is: Ik was laatst in gesprek met mensen van Suez, 1 van de 3 grootste afval verwerkers van de wereld, deze mensen vertelden mij dat de Nijhoffer de toekomst heeft om de volgende simpele reden.

Als ze nu in de huidige situatie een container moeten plaatsen bij een klant, is het vaak het geval (vooral in de drukkere steden) dat er bij de klant voor de deur geen plek is om de container te plaatsen. Deze zal dan een stuk verder, soms een straat verder, geplaatst moeten worden of de chauffeur moet later op de dag terug komen om de container als nog op de plek kwijt te kunnen. Dit is dus echt een probleem met het plaatsen van de container.

Daarnaast is het een probleem als de container weer opgehaald moet worden … de portaal vrachtwagen moet recht voor de container staan om deze er weer op te zetten. En dan staan er vaak weer auto’s voor en achter de container, zodat de chauffeur de bak niet direct mee krijgt.

Wat is dan het grote voordeel van de Nijhoffer.. Nou dat is simpel zeiden ze.! De Nijhoffer kunnen we opsturen naar de klant of de klant haalt deze bij een vestiging op. Dat scheelt ons enorm in transport wij hoeven de Nijhoffer (container) niet meer naar de klant te brengen !!

Dat is het eerste voordeel voor ons als bedrijf. Tevens is het super handig voor de klant, omdat de klant kan bekijken wanneer er plek voor de deur is. Vervolgens kunnen ze de Nijhoffer dan voor de deur uitpakken en uitklappen in de vorm van een container. Dus de klant ook blij dat hij/zij niet zo ver hoeft te lopen met z’n rommel.

Het volgende voordeel voor ons als bedrijf is, dat wij de Nijhoffer weer op de route kunnen ophalen met een kraan auto met grote container.

Nu maakt het niet uit als er auto’s voor af achter de Nijhoffer (container) staan, want we kunnen de Nijhoffer van de zijkant op tillen en weg halen. Op deze manier kunnen we op de route meerdere Nijhoffers meenemen!! Dus een stuk goedkoper en duurzamer transport!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *