Straatzand

Wanneer u zoekt op straatzand bent u daarvoor aan hét adres bij Nijhoff B.V. Zo beschikt Nijhoff over grote hoeveelheden zand, grind en tuinbenodigdheden. Bijvoorbeeld kunt u bij ons ook straatzand vinden. Door middel van straatzand kunt u zorgen voor een harde egale ondergrond voor uw bestrating. Daarnaast zorgt straatzand voor een goede afwatering en voorkomt het verzakkingen. Kortom, het toepassen van straatzand is een echte toevoeging. Bovendien levert Nijhoff B.V. direct vanuit voorraad. Daardoor kunt u vlot aan de slag met uw project. Wanneer u grote hoeveelheden wilt afnemen is het aan te raden voortijd contact op te nemen met Nijhoff B.V. Bovendien kunt u direct al ons assortiment bekijken in onze webshop.

Straatzand

Straatzand

Meer dan alleen zand en grind

Wanneer u opzoek bent naar meer dan zand en grind voor bijvoorbeeld uw tuin bent u bij Nijhoff B.V. aan het juiste adres. Zo beschikken we niet alleen over een ruime voorraad in diverse soorten zand en grind. Maar ook kunnen we u diverse soorten tuinaccessoires leveren. Door middel van deze accessoires creëert u een stijlvol geheel in bijvoorbeeld uw achtertuin. Doordat Nijhoff B.V. een groot deel van de beschikbare producten rechtstreeks vanuit voorraad aan u kan leveren bent u bij ons altijd van harte welkom. Bovendien beschikken we in Nijverdal over een ruim opgezette showtuin. Zo vindt u in deze tuin diverse soorten sierbestrating en accessoires. Met de bedoeling dat u een goed beeld krijg van het product in ons assortiment. Wanneer u twijfels hebt over één of meerdere producten uit ons assortiment kunnen onze medewerkers u altijd voorzien van goed en betrouwbaar advies. Samengevat bent u voor al uw tuinbenodigdheden aan het juiste adres bij Nijhoff B.V. in Nijverdal. Wilt u niet wachten en direct het assortiment bekijken? Neem dan een kijkje in onze webshop.

De geschiedenis van Nijhoff

Nijhoff transport is vroeger opgericht in 1870. Dit ging in de beginperiode nog met paard en wagen. Maar later in 1936 is Nijhoff officieel geregistreerd bij de KvK. Anders gezegd dus al bijna 150 jaar ervaring in de handel en transport sector. Daarnaast is er veel veranderd door de jaren heen. Niet alleen de transport middelen, maar ook qua activiteiten waar Nijhoff zich mee bezig houdt. Zo heeft Nijhoff bijvoorbeeld in 1976 Roelofs milieu en container transport over genomen. Daarnaast houden we ons tegen die tijd met sloopwerken bezig. Dit doen we vooral voor
 Ten Cate, Nijverdal.

Straatzand

Scroll naar boven