Nijhoff, Tuin&Zo

De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van de woning geworden, een buitenkamer beter gezegd. De keuze van sierbestrating, klein of groot, licht of donker, bepaalt in grote mate de uitstraling van uw tuin. In onze prachtige SHOWTUIN met daarin een ruime keuze aan producten van de meest gerenommeerde merken kunt u uw gevoel volgen bij het maken van uw keuze. Daarnaast staan onze professionele medewerkers graag voor u klaar. Elke tuin is uniek!

Bestrating

De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van de woning geworden, een buitenkamer beter gezegd. De keuze van de sierbestrating, klein of groot, licht of donker, bepaald in grote mate de uitstraling van uw tuin. Elke tuin is uniek!

Tuinafscheidingen

U kunt bij ons alle kanten op … Beton, Hardhout- Douglas- Geïmpregneerd wij maken werkelijk alles! Als u op zoek bent naar dé perfecte hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u zeker voor schuttingen gefabriceerd door Tuin&Zo.

Hout

Een mooi overdekt terras creëren, met een warme uitstraling, dan is een Douglas overkapping echt iets voor u! Gaat het om een overkapping met zadeldak, een handig tuinhuis met plat dak of een veranda voor aan het huis.

BEZOEK ONZE SHOWTUIN VOOR DE SCHERPSTE PRIJS!

Tuin&Zo | Afhaalplein van Nijhoff B.V.

Showtuin Nijverdal staat voor u klaar op het gebied van sierbestrating, schuttingen en tuinhout. Laat u verassen door onze ruime keuze, kunde en advies

1. Geopend van 07:30 – 19:00

Onze showtuin is altijd geopend. U kunt dus altijd vrijblijvend langskomen.

2. Alles op voorraad

U kunt direct de producten meenemen dankzij ons grote assortiment.

3. Tevreden naar huis

U kunt vervolgens tevreden naar huis en aan de slag in de tuin.

Laatste nieuws van Nijhoff B.V.