De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van de woning geworden, een buitenkamer beter gezegd. De keuze van de sierbestrating, klein of groot, licht of donker, bepaalt in grote mate de uitstraling van uw tuin. In onze prachtige showtuin met daarin een ruime keuze aan producten van de meest gerenommeerde merken kunt u uw gevoel volgen bij het maken van uw keuzen. Daarnaast staan onze professionele medewerkers graag voor u klaar. Elke tuin is uniek!

Terrastegels

Terrastegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je tuin. Zo creëer je met een strakke, antraciete tegel de basis voor een moderne tuin terwijl een grillig gevormde, structuurtegel juist zorgt voor een tuin met een mediterraan tintje. Aspecten als kleur, structuur en formaat zijn dus belangrijke elementen om rekening mee te houden bij je keuze.

Stenen & Klinkers

Stenen en klinkers zijn uitermate geschikt voor het verharden van je oprit, het leggen van een terras of het creëren van een wandelpad door je tuin. Betonnen stenen en klinkers zijn verkrijgbaar in tal van maten, elk met hu eigen uitstraling. Ook qua kleur en vorm valt er voldoende te kiezen.

Gebakken bestrating

Stenen en klinkers van keramiek zijn ook wel bekend als gebakken bestrating. De stenen zijn door het bakproces niet volledig maatvast, wat bij verwerking zorgt voor een authentiek beeld. De meeste mensen kennen gebakken bestrating als een nostalgisch product dat veelal wordt toegepast in oude stadscentra en knusse steegjes.

Keramische tegels

In vergelijking tot betonnen bestrating en natuursteen zijn keramische tegels voor buiten relatief nieuw. Ze vormen echter een zeer goed alternatief voor de traditionele vormen van bestrating. Sterker nog; keramische tegels hebben veel voordelen ten opzichte van beton en natuursteen. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld uiterst kleurvast.