Het assortiment van Tuin&Zo bestaat naast de vele soorten bestratings- en bouwmaterialen ook uit een reeks tuinaccessoires.

In deze categorie vind je onder andere een heel breed aanbod aan producten die er voor zorgen dat het regenwater dat in je tuin valt in de ondergrond geïnfiltreerd wordt of wordt afgevoerd.

Tevens hebben we een reeks producten om je bestrating mee op te sluiten. Naast de functionele opsluitbanden en palissades vind je hier ook de moderne, flexibele en strakke randbegrenzingen van verzinkt materiaal of cortenstaal.

En om je tuin echt af te maken, vind je ook nog een uitgebreid assortiment exclusieve potterie, tuinhaarden en tuinmeubilair.

Muur- en stapelelementen

Niveauverschillen in je tuin brengen een tuin tot leven. Diversiteit in hoogte maakt je tuin bovendien ruimtelijker door de dieptesuggestie. Betonnen muurelementen zijn ideaal om verhogingen zoals een border, muurtje, verhoogd terras, of tuinafscheiding te creëren. Maar muurelementen zijn meer dan alleen mooi.

Kantopsluiting & traptreden

Voor het opsluiten van bestrating en om verzakking tegen te gaan, is het raadzaam om opsluitbanden te gebruiken. Ook gazonbanden zijn een optie. Heb je hoogteverschillen in je tuin die je moet opvangen, of wil je juist graag hoogteverschillen creëren, dan zijn traptreden mooie producten om dit te doen.

Tuinaankleding

De tuin is een plek waar je als gezin wilt kunnen genieten. Met het tuinmeubilair van Tuin&Zo creëer je een fijne plek om te zitten. Om ’s avonds te kunnen genieten van uw tuin, denk dan aan buitenverlichting.  U kunt daarnaast ook kiezen voor bijzondere en robuuste bloempotten en plantenbakken.

Tuinaanlegbenodigdheden

Wie groene vingers heeft, heeft ook kwalitatief werkmateriaal nodig. Van gronddoeken over tuinafboordingen tot potgrond en tuinaarde. Bij ons vind je alle benodigdheden om in jouw tuin aan de slag te gaan. Heb je raad nodig? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Onderhoud en Reiniging

Je hebt met veel zorg de producten voor in je tuin uitgekozen. Het is begrijpelijk dat je vervolgens zo lang mogelijk van deze artikelen wilt genieten. Met goed onderhoud kun je het mooie uiterlijk en de levensduur van tuinartikelen aanzienlijk verlengen.

Gereedschap / hulpmiddelen

Het onderhouden van je tuin is een hobby waar aardig wat tijd in kan gaan zitten. Met de juiste gereedschappen maak je het jezelf een stuk makkelijker. Goed gereedschap is namelijk al het halve werk! Voor elke klus in de tuin vind je bij ons het juiste gereedschap.