U kunt bij Tuin&Zo Nijverdal alle kanten op. Beton, Hardhout, Douglas en Geïmpregneerd, wij maken werkelijk alles! Als u op zoek bent naar dé perfecte hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u zeker voor schuttingen gefabriceerd door Tuin&Zo. Wij produceren schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Bovendien gebruiken wij hout voor de schuttingen dat van verantwoord gekapte bomen komt. Elke schutting is uniek!

Zachthout

Ben je op zoek naar een betaalbare, houten grensafscheiding? Kijk dan eens naar onze zachthouten schermen. Deze schermen zijn geïmpregneerd, waardoor het hout langer mooi blijft en beter bestand is tegen weersinvloeden.

Hardhout

Wil je graag een houten schutting waar je vele jaren van kunt genieten? Kies dan voor hardhout. Hardhout is afkomstig van loofbomen en heeft een dichtere structuur dan zachthout, waardoor het product gemiddeld langer meegaat.

Beton

Met behulp van betonpalen en -platen creëer je een solide en uiterst duurzame basis voor het plaatsen van houten schermen. De producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Ook volledig betonnen schuttingen behoren tot de mogelijkheid.

Natuurlijk

Onze natuurlijke schuttingen zijn gemaakt van materialen als riet, wilgen, bamboe en heide. Deze materialen worden met de grootste zorg geteeld, geselecteerd en verwerkt tot een prachtig natuurproduct waar je door de uitstraling echt van kunt genieten.

Glazen

Modern, strak en veelzijdig: dat zijn onze glazen terrasschermen. De schermen zijn niet alleen geschikt als grensafscheiding, maar zijn ook ideaal om windvrij te zitten. Met de transparante uitvoering behoud je bovendien je uitzicht!

Metalen

Met behulp van deze schermen en poorten beveilig je je terrein zonder verlies van het uitzicht. Het bied juist een stabiele basis voor je klimplanten. Ook als bescherming rondom een zwembad is dit product perfect.