Houtafval afvoeren? Huur een container.

Houtafval afvoeren.

Wanneer u zoekt op groenafval afvoeren bent u daarvoor aan het juiste adres bij Nijhoff B.V. uit Nijverdal. Zo beschikken wij over een container service waar u eenvoudig uw groenafval mee kunt laten afvoeren. Bijvoorbeeld wanneer u uw tuin wilt verbouwen is de containerservice van Nijhoff een uitkomst. Zo zijn alle prijzen inclusief 21% BTW. Daarnaast huurt u de containers voor maximaal 3 weken.

Wilt u de container langer dan 3 weken huren? Geen probleem wij zullen dan €4,- per dag extra in rekening brengen (Dit geldt alleen voor werkdagen).

De 3m³ container is beschikbaar onder voorbehoud, wilt u het zeker weten neem dan even telefonisch contact met ons op.

Wilt u meer weten over het werkgebied van Nijhoff B.V. wanneer u een container wilt huren? Bekijk dan onze voorwaarden.

Nijhoff BV Nijverdal

Houtafval afvoeren

3m³ Container

Houtafval afvoeren

6m³ Container

Houtafval afvoeren

10m³ Container

Groenafval afvoeren? Huur een container.

U wilt groenafval afvoeren? Nijhoff BV heeft diverse afmetingen containers op voorraad die wij voor zeer schappelijke prijzen kunnen leveren en plaatsen op locatie waar het voor u gewenst is.

De formaten containers die wij bezitten zijn 3m3, 6m3 en 10m3. Dit zijn de meest gangbare maten containers die voor elke klus geschikt zijn om verschillende materialen in de deponeren. Natuurlijk adviseren wij wel om materialen zo goed mogelijk te scheiden!

Bereikbaarheid

Daarom zijn wij voor u goed bereikbaar via mail, app, telefoon. Wij overleggen met u waar u de container geplaatst wilt hebben. Niet alleen de snelheid, maar ook het zorgvuldig plaatsen op de plek is dan van belang.

Voordat u een container gaat huren is het verstandig om ten eerste een goede inschatting te maken van de hoeveelheid die u wilt afvoeren. Ten tweede kijk ook even goed naar de plek waar de container wordt geplaatst. Bijvoorbeeld is er genoeg ruimte voor de container.

Prijzen

Wanneer u eenmaal uw keuze heeft gemaakt, wilt u onder andere weten wat de prijs is van een container huren. Dat wil zeggen wat krijgt u voor de huur van een container. Op de pagina kunt u onze prijzen bekijken.

Nijhoff regelt daarom het plaatsen van de lege container en tenslotte het ophalen van de volle container. Ook het afvoeren zit bij de prijs inbegrepen.

Groenafval afvoeren, weet wat u wel en niet mag afvoeren.

Op grond van uw keuze wat betreft grootte van de container, is het vervolgens belangrijk dat u weet welke materialen u gaat afvoeren. Om die reden hebben wij voor u hierover een overzicht gemaakt.

De meeste producten kunnen ook hergebruikt worden, daarom is het belangrijk dat u direct een goede scheiding maakt van de materialen. Dit alles met de bedoeling zo eenvoudig mogelijk af te voeren waardoor materialen weer duurzaam ingezet kunnen worden na verwerking. Goed voor u en goed voor het milieu.

Houtafval afvoeren

Toegestaan groenafval:

Niet toegestaan groenafval:

Vraag naar de prijzen en mogelijkheden in sierbestrating of andere producten door contact op te nemen met [email protected] via 0548-616600 of via het contactformulier op onze contactpagina.

Groenafval afvoeren

Zoals gezegd bekijk op grond van uw wensen eerst goed welk afval u wilt afvoeren en welke ruimte u ter beschikking heeft. Dit met de bedoeling om enerzijds snel in beeld te krijgen welke materialen mogelijk zijn om af te voeren en anderzijds om te weten welk afval wij niet kunnen afvoeren.

Advies groenafval afvoeren

Bovendien kunnen wij ook ook helpen met het geven van een advies als blijkt dat uw afval niet via een container huren mogelijk is. Vandaar dat wij zoals gezegd een overzicht hebben gemaakt.

Bestellen in het weekend

Verder kunt u ook bestellen in het weekend. Bovendien is plaatsing op zaterdag ook mogelijk. Doordat wij een breed aanbod aan containers hebben oftewel verschillende maten containers, zijn we op grond hiervan in staat snel te leveren. Anders gezegd onze snelheid is onze kracht. Kortom, service is waar Nijhoff voor staat. Dit alles met de bedoeling u snel te helpen door middel van het plaatsen van een container.

Ruime voorraad containers

Aangezien we flexibel zijn en over een ruime voorraad aan containers beschikken. Als u een te kleine container heeft besteld? Ook geen probleem, wij wisselen de volle container voor u om en vervolgens krijgt een lege container geleverd.

Wilt u 3 m3, 6 m3 of 10m3 afvoeren? Voor ons is dat geen probleem. Wilt u vaker afvoeren of u heeft meerdere containers nodig omdat u veel moet afvoeren? Laat het ons weten.

Scroll naar boven