Tuintegel 50×50 grijs

U heeft gezocht op tuintegel 50×50 grijs. Nijhoff BV uit Nijverdal is voor u het uitgekozen adres als het gaat om beton tegel kopen Nijverdal. Het adres voor uw complete (sier)bestrating in Nijverdal. Naast beton tegels hebben wij een ruim assortiment in dergelijke beton en constructie producten. Zo ook bijvoorbeeld opsluitbanden. Deze opsluitbanden zorgen er voor dat uw nieuw gelegde straat niet verzakt of verschuift. Deze opsluitbanden zijn te verkrijgen in diverse kleuren, soorten en maten.

Tuintegel 50×50 grijs

Tuintegel 50×50 grijs

Betontegel met facet

Ook voor betontegels met een facet bent u bij Nijhoff BV aan het juiste adres. De betontegels zijn 50×50 centimeter en 5 centimeter hoog. Ook zijn de betontegels voorzien van een zogenoemde facet-rand. Een facet-rand is een hoek van 90 graden welke is aangebracht aan alle topkanten van de tegel. Door middel van deze facet-rand kan de tegel nazakken zonder dat de tegel kleine beschadigingen krijgt. Zo kunt u de tegels strak tegen elkaar aan plaatsen tijdens het leggen van de tegels.

Heeft u vragen over de levering van een specifiek product neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

De geschiedenis van Nijhoff

Nijhoff transport is vroeger opgericht in 1870. Dit ging in de beginperiode nog met paard en wagen. Maar later in 1936 is Nijhoff officieel geregistreerd bij de KvK. Anders gezegd dus al bijna 150 jaar ervaring in de handel en transport sector. Daarnaast is er veel veranderd door de jaren heen. Niet alleen de transport middelen, maar ook qua activiteiten waar Nijhoff zich mee bezig houdt. Zo heeft Nijhoff bijvoorbeeld in 1976 Roelofs milieu en container transport over genomen. Daarnaast houden we ons tegen die tijd met sloopwerken bezig. Dit doen we vooral voor
 Ten Cate, Nijverdal.

Tuintegel 50×50 grijs

Scroll naar boven