Vuilcontainer huren

Wanneer u zoekt naar vuilcontainer huren bent u bij Nijhoff B.V. aan hét juiste adres. Door middel van een vuilcontainer huren kunt u zorgen voor het verantwoord afvoeren van uw afval. Bovendien beschikt Nijhoff B.V. over diverse soorten en maten containers. Daardoor kunt u zowel kleine, als ook grote hoeveelheden afvoeren met een container van Nijhoff B.V. Wilt u meer informatie over een vuilcontainer huren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zo voorzien wij u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden. Ook kunt u langskomen op onze vestiging in Nijverdal.

Vraag direct uw container aan!

  Vuilcontainer huren

  Nijhoffer huren?

  Wanneer u niet voldoende afval heeft voor een kleine container kunt u bij Nijhoff B.V. ook kiezen voor een Nijhoffer. Zo zijn Nijhoffers beschikbaar in 1m3, 3m3 en 6mBovendien kunnen Nijhoffers alleen worden afgehaald. Door middel van deze Big-Bag, een zo genoemde Nijhoffer kunt u uw afval op een eenvoudige manier verzamelen. Daardoor is een Nijhoffer uiterst geschikt voor een kleine verbouwing van uw pand of woning. Maar ook kunt u middels een Nijhoffer een kleinere hoeveelheid tuinafval inzamelen. Let wel op; de Nijhoffer dient op een voor de vrachtwagen bereikbare plaats uitgevouwen te worden. Daarnaast is een Nijhoffer niet geschikt voor zowel chemisch als asbest afval. Voor de mogelijkheden van een Nijhoffer kunt u contact opnemen met Nijhoff B.V.

  Direct een container bestellen?

  Reserveer uw container bij Nijhoff B.V.

  Vuilcontainer huren

  Container service

  Wanneer u kiest voor het huren van een container zorgen wij dat de container snel bij u aan huis wordt geleverd in de gehele regio Twente. Daarnaast bieden wij een uitstekende klantenservice waarbij u goed wordt geholpen tijdens het huren van een passende container. Hoe milieuvriendelijk is Nijhoff B.V.? Zo denken wij ook aan onze omgeving. Bijvoorbeeld zorgen wij dat al uw afval op een milieuvriendelijke wijze gerecycled wordt. Voor een betrouwbare en milieuvriendelijke partij kunt u terecht bij Nijhoff B.V. Bovendien heeft Nijhoff B.V. diverse afmetingen containers op voorraad die wij voor zeer schappelijke prijzen kunnen leveren en plaatsen op locatie waar het voor u gewenst is. De formaten containers die wij bezitten zijn onder andere 3m3, 6m3 en 10m3. Maar ook kunt u voor grotere containers bij ons terecht.

  De geschiedenis van Nijhoff

  Nijhoff transport is vroeger opgericht in 1870. Dit ging in de beginperiode nog met paard en wagen. Maar later in 1936 is Nijhoff officieel geregistreerd bij de KvK. Anders gezegd dus al bijna 150 jaar ervaring in de handel en transport sector. Daarnaast is er veel veranderd door de jaren heen. Niet alleen de transport middelen, maar ook qua activiteiten waar Nijhoff zich mee bezig houdt. Zo heeft Nijhoff bijvoorbeeld in 1976 Roelofs milieu en container transport over genomen. Daarnaast houden we ons tegen die tijd met sloopwerken bezig. Dit doen we vooral voor
   Ten Cate, Nijverdal.

  Vuilcontainer huren

  Direct een container bestellen?

  Reserveer uw container bij Nijhoff B.V.

  Scroll naar boven